www.executorjudecatoresc.roMail membrii

În cadrul societăţii funcţionează 3 birouri de executor judecătoresc:

 

1.  MATEI Sorin-Romeo, licenţiat în ştiinte juridice, a fost numit executor judecătoresc la data 04.05.2001, în baza Ordinului ministrului justiției Nr. 1547 / C / 2001.(Lucrând ca executor judecătoresc din anul 1996)

 

2.   Matei Alina Ioana, licenţiată in ştiinte juridice, a fost numită executor judecătoresc definitiv la data de 01.10.2002, în baza Ordinului ministrului justiției Nr. 2163 / C / 2002.(Lucrând ca executor judecătoresc din anul 2000)

 

3.   Damian-Kleinsz Nicolae-Vasile licenţiat in ştiinte juridice, a fost numit executor judecătoresc definitiv la data de 16.10.2008, în baza Ordinului ministrului justiției Nr. 2705 / C / 2008.(Lucrând ca executor judecătoresc stagiar din anul 2006)

 Societatea Civilă Profesională de Executori Judecătorești

MATEI & ASOCIAȚII

·         este situată în Timișoara, Piața Țepeș Vodă nr.1 (fosta Piața Doicești), apartament 7, vis-a-vis de Judecătoria Timişoara.

·         Executori judecătorești:

Matei Sorin Romeo, Matei Alina Ioana si Damian-Kleinsz Nicolae-Vasile

  • Societatea noastră este dotată cu tehnică de calcul şi birotică de ultimă generație: computere conectate la Internet, laptopuri, aparate de copiat Xerox, telefoane, faxuri, scanere, camere video, etc.

  • Societatea noastră funcționează cu personal auxiliar cu pregătire de specialitate juridică, economică și tehnică.

  • Organizarea societății permite desfăşurarea activităţilor stabilite prin lege în competenţa noastră în circumscripţia judeţelor Timiș, Arad si Caraș-Severin.

  • Biroul societății este deschis publicului în zilele lucrătoare între orele 08:00 - 16:00. În restul timpului puteţi comunica cu noi, cu programare prealabilă sau direct prin  fax sau prin e-mail.

  • Contactaţi secretariatul biroului pentru orice informaţii de care aveţi nevoie sau pentru programarea unei întâlniri cu executorii judecătorești.

© Sorin Matei Romeo